En minoritet? Jasså.

"Läste precis den här artikeln och konstaterade hur rätt skribenten har. Terrordådet i Stockholm i lördags bör ses som ett ”wake-up-call”. Vi är inte oslagbara och vi är definitivt inte bäst. Ni som fortfarande blundar, håller för öronen och helt enkelt skakar på huvudet åt det faktum att vi svenskar är på väg att bli en minoritet i vårt eget land bör verkligen läsa dessa ord och börja ta ansvar."

Minoritet?

Vi har ungefär 1.1 miljoner invandrare i Sverige. 50 % av den siffran är invandrare från de andra nordiska länderna. Vi har, på ett ungefär, 150.000 muslimer i Sverige. 1.6 % är alltså muslimer i Sverige. Det bor ungefär 9.4 miljoner människor i Sverige. Mm, minoritet in my ass.

Människor som drar upp "minoritet" och "svenskar" i samma mening (som argument) är människor jag inte ids diskutera med. Extremt barnsligt att tro att vi är nära att bli en minoritet i Sverige. Haha, det är för roligt. Men i och för sig var det Parliament Princess (lol) som skrev det där. Ni vet, blonda stureplansprofilen som arbetar för Sverigedemokraterna.

Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0