Idioter finns det överallt.

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Thomas Di Leva. Det blev ingen hårfärgning idag eftersom jag hade köpt fel blondering (Nej, ska inte bli blond). Så vi tar det till veckan istället. Det blir bra det. Så annars? Sitter och stör mig på människor som försvarar pälsindustrin. Alltså förlåt, men det finns inget försvar mot att föda upp djur och sedan plåga dom till döds för att ni ska kunna gå runt i snygga kappor.

Blir också less på människor som envisas med att säga detta: Vi har alltid använt päls. Hur tror du dom på stenåldern annars hade överlevt vintern? Ja, du din lilla imbecill, tycker du inte att det är en stor skillnad på 2000-talet och på stenåldern? Vi behöver inte pälskappor i dagens samhälle. Vi behöver inte döda djur för att överleva kylan. Vad är det som är så svårt att förstå?

Människorna på stenåldern och senare födde inte upp djur för deras päls heller, för den delen. Hela djuret användes. Kött, ben, skinn och fett. Varje liten del av djuret användes till olika saker. Läs lite historia. Att säga "vi har alltid gjort det" tyder på att man är ointelligent. Om ni ska försvara pälsindustrin, skaffa er lite mindre fattiga argument så att man slipper skratta arslet av sig varje gång. Det är ett plågat djur ni har på kroppen! Ett dött djur. Ett djur som har skrikit, plågats och dött av smärta.

Sedan finns ju dessa stolpskott som säger att "djuren inte alls plågas" av detta. Jaha, men se vad fint då. Tror ni att djuren smeks till döds på pälsfarmarna eller?

Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0