sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti:

En sak som alltid har irriterat mig är människors sätt att försvara Sverigedemokraterna på. Hela tiden, mest på internet såklart, läser att man Sverigedemokraterna inte alls är rasister eller främlingsfientliga. Men vad ska man egentligen kalla ett parti, som går ut i Aftonbladet och säger att muslimerna är Sveriges största hot sedan andra världskriget? Dom drar alla muslimer över och samma kant, kallar dom för hot, men dom är inte rasister. Ja precis, logiken är ju väldigt uppenbart i det argumentet.

Sverigedemokraterna är ju väldigt öppna med att dom vill bevara den svenska kulturen. Men jag undrar -- vilken kultur är det egentligen? Kultur förändras hela tiden. Det är helt enkelt livets gång. Hade kulturen aldrig förändrats hade vårat samhälle sett annorlunda ut idag - och skulle det vara en bra sak? Nä, det hade det inte. Och det kan nog väldigt många hålla med mig om. Vi formar ju kulturen, och jag tycker att den rör sig till det bättre. Ett färgstarkt land med mångkultur och olika nationaliteter som lever tillsammans. Var ligger problemet i det? Är det någon som egentligen håller starkt på svenska traditioner? Säger dessa hängivna SD-anhängare att dom vill ha kvar den svenska kulturen eftersom dom är envisa och för att dom "bara vill ha det för att"? Jag misstänker det.

Sverigedemokraternas ursprung ligger bland annat i den rasistiska föreningen BSS (Bevara Sverige Svenskt) och Sverigepartiet. Partier som ville radera allting utländsk ur detta land. Hur kommer det sig att Sverigedemokraterna har sitt ursprung ur dessa partier - är inte det nog mycket bevis för att SD är ett rasistisk parti, inte ett 'realistiskt' parti som många vill kalla dom för? Vad är realistiskt med planer att kasta ut en del av Sveriges befolkning? Majoriteten av invandrarna i Sverige arbetar hårt och försöker passa in i dagens samhälle faktiskt. Det finns många rötägg, men troligtvis mer rötägg till svenskar, jag lovar er.

Dolda mikrofoner har bevisat hur Jimmie Åkesson (SDs partiledare) skämtar om muslimer som har sex med grisar och om att afrikaner kommer till Sverige med parasiter. Osmakligt eller rasistiskt? Både och, ur mitt perspektiv. Varför 'skämtar' ett 'icke främlingsfientligt' parti om dessa saker? En kvinnlig medlem i SD sa detta:- Visste ni att invandrare som kommer till Sverige från länder som Afghanistan eller Afrika ibland har över 2000 parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Hundar sitter i karantän. De här kommer direkt fram. Samtidigt sitter Jimmie Åkesson och säger till tidningen att SD inte har någon tolerans mot rasism.

Bullshit.

Vissa människor verkar flockas runt detta parti. Mest för att "blattarna ska ut" eller för att "dom vill sjunga nationalsången i skolan", även fast majoriteten av dom har tagit studenten för längesedan. Varför är det så viktigt att sjunga Sveriges nationalsång på skolavslutningen? Till vilken nytta gör vi det egentligen? Och varför skyller vi det på invandrarna, när det är vi svenskar som har bestämt oss för att ta bort den? Många invandrare säger att dom inte bryr sig. Dom förstår inte varför vi själva har tagit bort den och sedan skyller allting på dom.

Jag säger ofta att jag inte tycker om Sverige. Det finns många saker som får mig att inte göra det, men det är ju mest egentligen för att jag är 18 år och har eld i baken. Men det här Sverige; med mångkultur och nya traditioner, där varje människa kan leva gott, är ett Sverige jag är stolt över. Det är Sverige som jag vill leva i. Ett land som tar emot alla och som tar hand om alla, så gott det går. Ett Sverige under Sverigedemokraternas makt är inget Sverige jag kan vara stolt över. Det är inget land jag vill kalla för mitt hemland. Med det partiet som ledare flyttar jag härifrån. Jag vill inte vara under rasisters makt.

Jag citerar ur en annan blogg: Hur tråkig skulle inte kulturlivet vara om vi inte tog intryck av andra kulturer? Svensk pop- och rockmusik har sina rötter i afroamerikansk blues. Hade det varit bättre att gnola på någon gammal visa ackompanjerad av nyckelharpa? Svensk fotboll i all ära, men den bästa fotbollen hittar man i andra delar av världen. Framstående svenska filosofer finns det inte många av, desto fler hittar man i Grekland, Österrike och Frankrike. Det är vettigt att ta intryck av internationella influenser och ”blanda” kulturer.

Vi klarar oss helt enkelt inte utan invandrarna och nya kulturer.
Utan intryck av andra kulturer och traditioner kommer vårat samhälle, vårat Sverige, aldrig att utvecklas. Vi kommer att stanna här och aldrig mer upptäcka nya saker. Eller är det okej att ta olika saker från olika kulturer om "aporna" och "parasiterna" stannar en bra bit ifrån och inte kommer hit? Är det verkligen det Sverige vissa människor vill leva i, uppfostra sina barn i? Jag tror inte det

"Ge oss Sverige tillbaka!"
tornar det upp på Sverigedemokraternas hemsida. Ingen har tagit Sverige ifrån oss. Sverige är fortfarande kvar, dock med mer olika människor och nya kulturer. Ett blandat land, som skulle kunna bli ännu bättre, om varje människa lärde sig att respektera varandra. Vi kan lära oss så mycket av varandra, om vi bara slutade vara så trångsynta och idiotiska.

Sverigedemokraterna vill även värna om det kristna.
Du som är ateist, men Sverigedemokrat, vill du stå bakom det beslutet? Vill du att Sverige ska bli ett kristet land igen? Jag tror inte många vill det. Men jag tror däremot att många Sverigedemokrater bortser från detta, eftersom dom vill att muslimerna ska försvinna. Jag vill inte sparka ut medmänniskor, jag vill ha dom kvar. Jag vill inte skicka tillbaka dom till ett land med krig och oroligheter. Och jo, det är precis det som kommer hända. Ni som kommer rösta på SD - är ni beredda att stå bakom det? Är ni beredda att stå bakom att skicka hem en familj till ett land med krig, våldtäkter och misär? Har ni tänkt den tanken, eller är ni alldeles för trångsynta och okunniga för att tänka den tanken?

Vi är alla lika mycket värda, kom ihåg det. Muslim, jude, kristen, buddhist eller fransk, afrikansk, svensk eller turk. Ingen har rätt att påstå att någon av dom är sämre än någon annan. Som Shan Atci sa: Innan vi blir muslim, kristen, fransk eller svensk är vi alla människor från början. En människa. Och det finns inga skillnader mellan oss. Och, med handen på hjärtat, ni som kommer rösta på Sverigedemokraterna: Jag skäms över er med hela mitt hjärta. Ni är den delen av Sverige jag skäms över, som jag aldrig kommer kunna vara stolt över.

Tack för mig.

Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0