The Westboro Baptist Church.

Fortsätter kolla på dokumentären som handlar om The Westboro Baptist Church. Nu handlar det om Sverige. Enligt dom hatar Gud det här landet och alla vi som bor här. Vi kommer alla att hamna i helvetet och på en av deras skyltar står det: Thank God for all the dead Swedes. För det var ju bra att det befann sig så mycket svenskar när tsunamin i Thailand kom. För många svenskar dog - och vi är alla homosexuella syndare som kommer brinna i Helvetet. Det finns en hemsida om Sverige - godhatessweden.com (länk)

Varför vi kommer brinna i Helvetet enligt den sekten? För att homosexualitet inte är förbjudet.
För att vi ser homosexuella som fullt normala människor (vilket dom är!) och för att vi inte försöker bekämpa det. Och jag blir fan illamående, när jag ser den där dokumentären. Inte bara för att dom kastar skit på Sverige, utan för mycket annat. Man får följa Shirley och hennes familj. Dom pratar om sin tro och man får följa med dom på alla deras demonstrationer. Under en demonstration får hennes son en burk kastad i huvudet av en okänd bilist. På grund av hennes val i livet. På grund av att hon föder barn och sedan tvingar in dom i ett liv dom aldrig har bett om att få leva. Hjärntvättade små barn som aldrig kommer kunna skapa egna åsikter.

Jag tycker så synd om dom. Om barnen och alla vuxna som har blivit hjärntvättade sedan dom föddes och förstod. Jag tycker synd om alla människor som blir födda in i en familj där endast hat existerar - där "annorlunda" (normala) tankar är en synd. Tankar som kan få dom att bli utfrysta från sin familj; tankar som kan få din mamma och pappa att lämna dig - överge dig. Det är så förbannat sjukt och läskigt att det finns sådant här på 2000-talet. Jag önskar och hoppas att barnen tas ifrån dom - att dom får växa upp hos en fosterfamilj med sunda värderingar. För Shirley ska inte ha barn. Hon förstör deras liv - hon stoppar dom i sitt personliga lilla helvete på jorden och låtsas att allting är bra.

Ibland undrar jag om dessa människor någon gång förstår att det dom gör är fel och fruktansvärt elakt. Om dom inser att dom förstör liv. Vilken normal människa demonstrerar mot en soldats begravning? En soldat som har skyddat deras land. En människa som dog. Hur kan man stå utanför kyrkan, med plankat där det står: God hates soldiers, God is your enemy och Don't worship the dead. Nä, jag fattar det inte. Det är hemskt tragiskt att sådana här sekter finns och är aktiva.










Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0