Fortfarande lika idiotiskt sagt.

Många säger att Aftonbladet har felciterat Justin Bieber. Dom säger att hans uttalande om abort inte skulle 'vara lika hemskt' om man tog det rätta. Det har jag gjort nu:

"I really don't believe in abortion," Bieber says. "It's like killing a baby." How about in cases of rape? "Um. Well, I think that's really sad, but everything happens for a reason. I don't know how that would be a reason. I guess I haven't been in that position, so I wouldn't be able to judge that."

Fortfarande ett lika äckligt uttalande. Folk säger också: 'Men han sa ju faktiskt att han inte har varit i den positionen, och att han inte kan veta säkert hur det skulle vara...' Jaha? Han säger fortfarande att 'allt händer av en anledning' och han vet inte hur en abort vid våldtäkt 'would be a reason'. Folk som försvarar honom är lika dumma i huvudet som honom.

'Men han är ju bara sexton år!' Det spelar ingen roll. Man är inte automatiskt dum i huvudet som sextonåring. Man är inte en liten sparvel som inte kan tänka själv.

Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0