Och en till grej.

PS; Egentligen borde jag inte ens skriva ett sådant där långt inlägg. Eftersom jag bara spekulerar! Förstår ni vad jag menar? Vi kan ingenting veta om självmord och tankesättet runt det tills den dagen då vi själva står där och hellre vill dö än att fortsätta leva. Det är ett otroligt mörkt tankesätt, som vi aldrig kommer kunna förstå, om vi inte själva hamnar i den situationen.

Och att säga 'fegis' till en psykiskt förstörd själ som vill dö, det, om något, är fegt.

Bra skrivet av en människa på FL:


"Det bor eldsjälar i människor. Riktiga krigare som kämpar och kämpar tills det inte finns ett uns av kraft kvar. Tills de inte orkar stå på benen mer. Människor som aldrig fått se den ljusa sidan av livet. Ändå ger de inte upp. De fortsätter att skrika på hjälp år efter år och varje dag är en kamp. Tills lågan slocknar. Dessa människor förtjänar inte dina dumheter. Inte för en sekund. De är inte fega. De är inte egoister! Ingen låga brinner för alltid. Faktum är att det är ett under att lågan brinner öht hos någon som aldrig sett ljus.

Man måste också förstå hur stark överlevnadsinstinkten i människan är och vilka otroliga påfrestningar som krävs för att en människa faktiskt ska klara av att ta sitt eget liv."

Kommentarer

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0