En kristen kvinna på Familjeliv har gett oss 'bevis' för att Gud finns. Spännande!

Beviset för Guds existens är överallt omkring oss. Till exempel:

- Om vi ska se det "vetenskapligt", hur stor är chansen att en sådan avancerad varelse som människan bara uppstår? Den finns inte ens. Det är det största beviset för Guds existens.

- Liv uppstår inte ur tomma intet. Någonting (Gud) har skapat allting ni ser omkring er.

- "Big Bang"? Var det det bästa "vetenskapen" kunde komma på? Befängt. Typiskt ateism att förklara något oförklarligt med något annat som också är oförklarligt. "Först var det ingenting, sen exploderade ingenting... sen uppstod jorden". Låter som en godnatt-saga.

- Bibeln och Jesus är bevisade sanna av era vetenskapsivrares egna forskare.

Sådär, där har ni 4 bevis att bita i.




Oj jävlar, vilka bevis! Du briljerar mig med din kunskap!

Bevis 1: Och hur stor är chansen att en gubbe sitter ovanför oss och styr och ställer? Hur stor chans är det att han 'ploppade' upp ur tomma intet och skapa mänskligheten? Hört talas om evolution, pucko? Vi uppstod inte på jorden och ba; 'Nu bygger vi någonting supermodernt!'. Vi har u-t-v-e-c-k-l-a-t-s.

Bevis 2: Liv uppstår inte ur tomma intet, okej... Men Gud gjorde det? Han kunde få liv att uppstå ur tomma intet? Intressant hyckleri där, människa. Kolla upp ordet evolution igen, så ska du se att det ordnar sig. Ingenting ploppade upp ur tomma intet.

Bevis 3:
Godnattsaga? Ja, att en kille går på vatten, återuppstår från de döda, att en kvinna blir gravid av 'Helig ande' och att Noa blev 700 år gammal låter mer logiskt, absolut.

Bevis 4:
Jaha? Vi vet att böckerna om Harry Potter finns, men det bevisar inte att det finns en magisk skola som heter Hogwarts, som en FL:are sa så fint.


Slutresultat: Jag är inte övertygad.

Kommentarer
Postat av: mia

Hahaha! Jag kissar på mig av skratt!!

2011-03-18 @ 08:55:29

Innan du kommenterar:
Kommentarer besvaras här.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0